8 Mart 2015 Pazar

Manyetik titreşiminizi aşkın frekansına uyumlamak ister misiniz?

Manyetik titreşiminizi aşkın frekansına uyumlamak ister misiniz?

Manyetik titreşiminizi aşkın frekansına uyumlamak ister misiniz?
Aşk, yaşamımızı etkileyen en temel enerjilerden biridir.
Evrendeki enerjilerin birbirleri ile olan ilişkisini belirleyen yasa,  çekim yasasıdır ve tüm deneyimlerimizin kaynağıdır.
Çekim yasasının en temel unsuru, enerjidir.  Yani manyetik çekim gücümüzün niteliği hayatımıza neleri çektiğimizi belirler.
Bu, hayatımızdaki tüm alanlar için değişmez bir kanundur.
Eğer kendimizi sevmiyorsak ve değer vermiyorsak, kuvvetle muhtemel duygusal hayatımızda da bizi sevmeyecek ve değer vermeyecek kişileri hayatımıza çekip sürekli mutsuz ilişkiler yaşarız.
Tam tersi kendimizi çok seviyor, değer veriyor ve önemsiyorsak, yaydığımız enerji gereği hayatımıza bizi sevip, değer verecek kişileri çekeriz yaşantımıza ve duygusal yaşantımız mükemmel seyreder.
Örneklerde görüldüğü gibi, çekim yasası manyetik çekim gücümüzle aktive olur. Burada en belirleyici olan, manyetik enerji alanımızı oluşturan titreşimimizdir.
İşimizde, evimizde, tüm ilişkilerimizde yaşadığımız, yaşayacağımız her şey, yarattığımız enerjinin somutlaşmış halidir.   
Kişisel enerji katsayımız nasıl bir duygusal ilişki ve aşk yaşayacağımız potansiyelini belirler.
İlişkiler koçluğu eğitimlerinde kursiyerlere veya ilişki koçluğu danışmanlık hizmeti alan danışanlara, manyetik titreşimlerini ölçmek için “Kişisel Enerji Alanı Testi” yaptırırız. Bu test sonucunda kursiyerler, mevcut enerji alanları hakkında önemli bilgilere sahip olurlar.
Bu test bizim için çok önemlidir. Çünkü duygusal ilişkilerde iyileştirme yapmaya çalıştığımız kişinin yarattığı ve yaydığı enerji, onun duygusal hayatının belirleyicisidir.
Test sonucunda titreşimi düşük çıkan kişi ile bir dizi çalışma yaparak (NLP, Bilinçaltı Programlama Teknikleri, EFT, Kuantum Teknikleri, Hipnoz, subliminal telkinler) manyetik enerjisini yükseltiriz. Böylelikle bireyin mutlu olabileceği daha doyumlu ilişkilere yelken açmasını sağlarız.
Kuantum cazibeye sahip olmak, manyetik titreşimimizi yükseltir ve bizi aşkın frekansına uyumlar.
Manyetik titreşimi artırmak kendi başımıza çok kolay olmayabilir, o zaman profesyonel yardım almak gerekebilir.
Birkaç tüyo;
-  Manyetik titreşiminizin artması için hareket çok önemlidir. Fiziksel hareketliliğiniz, cazibenizi artırır!
-  Manyetik titreşiminizin artıran en önemli etkenlerden biri de, nefes alıp verme biçiminizdir! Göğüsten alınıp verilen her nefes manyetik titreşiminizi azaltır!
-  Ses tonunuz ve sesinizi kullanma şekliniz manyetik titreşiminizi etkiler!
-  Sahip olduğunuz duygular titreşiminizi yüzde yüz etkileyen faktörlerdir. Nasıl duygulara sahipsiniz? Sahip olduğunuz düşük frekanstaki duygular değişmeden manyetik titreşiminiz yükselmez.
Sahip olduğunuz enerjiden memnun olup olmadığınızı yaşadığınız ilişkilere bakarak anlamanız mümkün. Eğer memnun değilseniz öncelikle şu an yaptığınız enerji seçimlerinin farkına varmalısınız.
Ardından çekmek istediğiniz türden bir enerji yaratmak için, gerekenleri sabır ve azimle, adım adım gerçekleştirmelisiniz.
Manyetik titreşiminizi, aşkın frekansına uyumlamanız dileğimle.
Sevgi ve saygılarımla,
A.Nilgün Aktaş
Kişisel Gelişim Uzmanı
https://www.facebook.com/a.n.aktas              
nahide çelebi bu blog'u önerdi.''Kendisine değer verilmemiş bir insan bir başkasına değer veremez. Bunu sonradan öğrenebilmesi de ancak kendisine değer verebilmeye başladıktan sonra işleyebilen iki yönlü bir süreçtir. Bir başka deyişle, insan kendine değer verebildiği oranda başkalarına da değer verir; diğer insanlara gerçek anlamda değer verdiğini hissettikçe kendisini de değerli bulur. Yoksa bir diğer insanı yücelterek kendimizi küçültmek, ne ona ne de kendimize değer vermektir. Üstelik böyle bir durum, değersizlik duygularının gerisinde yatan düşmanca eğilimlerin ve suçluluk duygularının daha da pekiştirilmesine yardımcı olur.''... '' Başkalarını küçümseyen insan, kendisini de küçümseyen, dolayısıyla küçümsenmekten korkan birisidir. Bir başkasının onu küçümsemesi, aslında kendisinin de kendisini küçümsemekte olduğu gerçeği ile yüzleşmesine neden olur.''(Engin Geçtan,İnsan Olmak kitabından)
ALAATİNİN SİNİRLİ AMCASI 
 16.01.2015 17:17
Cevap :
Merhaba, Engin Geçtan hocanın kitabından alıntınız için çok teşekkür ederim. Umarım iyisinizdir, her şey gönlünüzce olsun. Sevgi ve selamlarımla.  17.01.2015 20:37



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder