24 Mart 2015 Salı

FLEMING’İN DOĞRUDAN TEDAVİSİ..

FLEMING’İN DOĞRUDAN TEDAVİSİ

Doğrudan Tedavi” nedir? Uluslararası nöroloji danışmanlığı ve rehberliği firması olan  “Uluslararası Gri fleming1Madde”nin kurucusu Dr. Kevin Fleming PhD, bu terimi yaratmıştır ve böylelilkle, bu terimle birlikte, tedavi-iyileşme dünyasına yeni bir boyut getirmiştir.. Özel sağlık danışmanlığı modeli, “gittiğin yolu, yaşamını değiştir ve değiş”i  dizayn etmek için, en son nörobilim teknik ve metodlarını kullanarak, kalıcı değişimler yaratmaya yardımcı olmaktadır.
Dr. Fleming ve ekibi, dünyanın dört bir yanına seyahat ederek, , çok sık seyahat eden kurumsal yetkililerin ihtiyaçlarından tutun da atletlerin, aktörlerin ve tükenmiş ev hanımlarına ve bağımlılıkla mücadele eden kolej öğrencilerine kadar geniş bir spekturumdaki  müşterilerle bir araya gelerek, onlara kişisel, özel ve tamamen gizli iyileşme bakımı sunmaktadır.
fleming2  İnsanların beyinlerinin aslında, pek çok geleneksel tıbbi yaklaşımların başa çıkamadığı yöntemlerle değişme ihtiyacı içindeyken, Uluslararası Gri Madde firması, bir kişinin “canlı-hayat dolu yaşam sistemi” ile yaşaması için bazı diğer gelişmelerin yaşamlarını  değiştirmede dikkate alınması gerektiğine inanmakta.
Onlar her bir davranışta bir bilgelik, bir hikmet yattığından eminler ve, ümitsizce yardım arayan ve içinde yaşadıkları kültürün yarı gerçeklerine göre yetişmiş insanların sıkıntılarını gidermeye yönelik onlara bakış açısının değişmesi yaklaşımı sunmaktalar.
Dr. Fleming: “ Nörobilim, herşeyin geleceğidir” ve çok da haklı.”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder