26 Mart 2015 Perşembe

Arınma!..


İnsanın vücudunda RAB tarafından kodlanmış bazı çeyler var ki bunların bazı zamanlarda yenilenmesi, elden geçirilmesi elzemdir.
Vücudun rehabilitasyona, restorasyonu, reanimasyon yöntemleriyle ağrılarından, dertlerinden, hastalıklaklardan, kaliteliyaşalmaktan yana ihtiyaçları var... Toprağın canlanması... "SUR" zamanının küçük işaretleridir. Toprak canlanacak, tabiat yeni şifalarını insanlara sunacak. İnsan bu sunulanlardan faydalanacak. Nasibi olan bunlardan şifa bulacak, nasibi olanlar bunların farkına varacak. Bizi takip eden milyonlarca insana biz burada "bilabedel" hizmetler veriyoruz. Rabbimin rızasını kazandırmak için yaptığımız bu hizmetlerin tek gayesi vardır: "İnsan Kader Ömrünü Uzatamaz lakin Kaliteli ve Hasta Olmadan Bir Ömrü Tamamlayabilir." bahsidir.
Toprağın dilini öğrenmeyen, toprağın ve tabiatın dilinden anlamayanlar için dualar ediyoruz. Çünkü toprağın ve tabiatın dilini anlamayanlar veya anlamamak için ısrar edenlerin her yüz kişisinden 98'i ilaç torbaları ellerinde veya bir çeşit ilaç kullanmaktadır. Oysa "Kainat Şifahanesi"ni keşfedenler doktor kontrolünde, bakanlık izinli ve onaylı bitkilerden de yararlansa... zarar yerine fayda görebileceklerdir.. Çünkü "kainat"ta hiçbir şey boşa yaratılmamıştır.
Şimdi Kendinizi Tazeleyin!
Şimdi Kendinizi Yenileyin!
Şimdi Arının!
Eğer emanet verilen vücudunun ihtiyaçlarına göre beslenirsen kalan ömrünü kaliteli ve hasta olmadan yaşayabilirsin... Yaşamalısın diye düşünüyoruz.
Arınma ve Detoksla İlgili Bilgi Alınız: 0212 533 01 33
Arınma Kamplarıyla İlgili Bilgi İçin Linke Dokununuz:
http://maranki.com/…/kozmik-beden-temizligi-arinma-tarihler…
Beğen · Yorum Yap ·  · 191

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder