16 Mart 2015 Pazartesi

Hased ve Büyü arasındaki ince farklar...

Hased ve Büyü arasındaki ince farklar
Hased belirtileri büyü belirtilerine çok benzer. Fakat genel ve özel semptomlar vardır birkaçını açıklayarak teşhise yardımcı olmak istiyoruz;
• Hased ve büyü ikisinde de başağrısı vardır. Hasedde baş ağrısı değişiklik gösterir, kimi zaman başın bir tarafı zonkluyorsa mesela kimi zaman değişir. Özellikle hasedde rukye dinlerken başağrısı ile birlikte sıcaklık da hissedilir. Hasta kişi başından elinden ayağından sıcaklığın arttığını hisseder. Büyüdeki başağrısı hep aynı türdendir.
• Hem hasedde hem de büyüde vücutta ağrılar olabilir ama hased ağrısı aynı şekilde bir oraya bir buraya değişir. Aynı şekilde sıcaklık ateş basması da vardır hasedde. Büyü kaynaklı ağrıda bunlar genelde olmaz.
• Yine bulantı hissi de ortaktır. Hasedde özellikle beyaz sarımsı bir mukus ve köpüklü sıvı gelir. Büyüde bu şekilde olmaz.
• Karın ağrısı da ortak bir semptomdur. Hasedde ağrının kaynağı özellikle bağırsak başlarıdır, (kalın bağırsak ortaları) büyüde ise mide ve karaciğer kaynaklı bir ağrı olur.
• Rukye esnasında etkilenerek her iki vakada da bağırmalar olabilir ama Hased ile gelen cin çok nadir olarak hastanın diliyle konuşur.
Bir tedavi aracı: banyo kesesine siyah sirke dökün, inşallah hasedi kırmaya yardım edecektir.
Hased nasıl çalışır Hasedin mekanizması
Eski arap tıbbında vücut sıvıları 4 kısma ayrılırdı.
Kan: nemli, sıcak
Mukus: nemli, sıcak
Safradaki sarı sıvı: kuru, soğuk
Siyah sıvı: kuru, soğuk
Hased kişinin vücut sıvılarının fonksiyonlarını karıştırır. Dengeyi bozar. Genellikle hased boynun altı, göğüs ya da midede konumlanır. Bir süre sonra hased genital bölgeye iner. Genelde erkeklerin hızlı boşalma sorunu iktidarsızlık ve cinsel yetersizliği bundan kaynaklıdır. buna ek olarak belde problemlerde olur. Kadında adet düzensizliği olduğunda ağır adet kanamaları ve rahim sorunları olur. Bilinmesi gereken önemli bir şey var ki hased şiddetli bir ateş dalgası olarak vücuda nüfuz eder ve kanı yakar. Böylelikle kan siyahlaşır ve vücuttaki siyah sıvı yükselerek bir kısım mukusu yakar.
Her insanda bulunan Karin şeytanının görevi kişiyi şüphelere boğmak ve kuşkuları artırarak bedenin etrafında şeytanların toplanmasını sağlamaktır. Bu açıklamayla hased vakasındaki vesvesenin niye çok olduğunu anlarız. Unutmamamız gerekir ki ikinci bir tip vesvese daha vardır ki bu kişinin nefsinin fısıldamalarından ibaret olan wesvasul nefstir. Nefsi Wesvese ile boğuşan kişiler, bir kaza, bir şok, yanlış eğitim, yanlış davranış veya bir yakınını kaybetmek gibi bir ağır bir durum sonrası Karinden kolayca etkilenir hale gelirler. Bu böyledir çünkü böyle bir travmaya maruz kalmayanlar haricinde bu insanlar konulara daha baştan bir şeyle önyargıya bağlanmıştır. Karin vesveseyi artırır ve iyilik kapılarını kapatıp şeytani kapıları açar. kötü hedeflere ulaşmak için Bu durumdan yararlanır. Bu durumda kişiyi günaha sevkeder iyi işlerine engel olmaya çalışır hatta kişiyi küfre kadar götürmek delirtmek hatta intihar ettirmek için çalışır.
Nazar Hased tedavisi için kişisel tecrübelerim
• Rad, İbrahim, Hicr surelerini okumak…
• Portakal çiçeği suyu ve su karışımına yüksek sesle ezan okuyup vücudu bununla fısfıslamak
• Soğuk su, sirke ve sidr karışımıyla yıkanmak
• Doğaya çıkmak, güneş ve temiz havada bulunmak
• Doğal kaynak suları içmek ve onunla yıkanmak
• Yağmur suyu içmek ve yıkanmak
• Çörekotu yağı ile vücuda masaj yapmak
Uyguladığım Kişisel bir terapi
Sabah namazından sonra sırtımı yaslayıp elimi göğsüme koydum… on dakika kadar Allahu ekber diyerek Allah’ı andım. Çok güzel bir ferahlık hissettim ve şuara suresi 80. Ayeti okumaya başladım (we iza maridtu fehuve yeşfiiin,,,,Hastalandığım zaman bana O şifa verir)…sonra Rasulullah sav’in öğrettiği duayı okudum ve gerçekten çok güzel bir ferahlık hissettim.
“Allahumme rabbennas ezhibil bes veşfi enteşşafi la şifae illa şifauke şifaen la yugadiru sagame”
Allah en doğrusunu bilir
Ebu Hummam Raqi
Çeviri Kur'an'la Şifa Rukye Facebook
Dualarınızda bizleri de unutmayın , Çeviriyi yapan kardeşinizin annesine de dua eder bir fatiha okursanız ne mutlu...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder