11 Mart 2015 Çarşamba

Ev halkına eziyet eden, zarar veren cinleri kovmak için bazı yöntemler..

Bismillahirrahmanirrahim
Vessalatu vessselamu ala eşrefil mürselin
Bu yazıda evlerde yaşayan ve ev halkına eziyet eden, zarar veren cinleri kovmak için bazı yöntemleri beyan edeceğim. Evde cinlerin varlığına dair 4 durum ele alıp aşama aşama tedavileri anlatacağız.
Rahman Rahim olan Allah subhanehu ve teala bizim için her türlü hayrı açsın. Amin
Birinci Vaka: Ev halkı garip bir ağırlık hissederler evde.. Evde huzursuzluk hissedilir ve kişi kendini evden dışarı atmak ister.. işte bunun en güzel ilacı aşağıdaki yöntemdir Allahualem.
-Ev halkı Rabbine yönelmeli, hayatlarını Allah’ın dinine adamalı ve Ona( azze ve celle) tevekkül etmeliler..
-Sabah ve akşam zikirlerini hayatlarına yerleştirmeli ve günlük bakara suresini okumaya devam etmeliler..
-Evde atıl bir bölge kalmamalı, her odanın aydınlatması yapılıp evin her yerinde bir hareket sağlanmalı…
İkinci Vaka: Evde sesler duymak. Kocanın karısına karının kocasına seslendiğini duyması (aslında seslenen olmadığı halde) kapı vurma sesleri duymak evin çocuğunun korkması.
-Evde her gün evin her yerinden duyulacak şekilde bakara suresi okunması.
-Bakara suresi okunmuş su ile evin tüm köşelerini duvarlarını fısfıslamak.
Üçüncü Vaka: Evde yürüyen kadın erkek suretleri vs görülmeye başlanması. Kapının yatağın altında duvarlarda suret görülmesi, çığlık sesleri, çakıl taşları atılması… bu çok şiddetli vakalardan biridir.
-Günde en az 3 kere bakara suresi okunması
-Saffat, Rahman, Cin surelerinin bolca okunması
-Suya Bakara, Saffat, Rahman, Cin surelerinin okunması.Okunmuş suya tuz ve hiltit eklenerek evin her yerine en az 3 gün serpmek
Dördüncü Vaka: Bu en zor sahiplenme durumudur, birçok ev halkı bu tip aşamalarda evlerini terk etmek zorunda kalmışlardır.. cinlerin varlığı artık ciddi eziyet boyutundadır.
-öncelikle cinlerin seslerinden tehditlerinden korkulmaması şarttır.
-3 parça bez hazırlanır
-ilk beze 7 ayetel kürsi, ikinci beze 7 sefer duhan suresinin “inne şecerettezzakum” ayetinden “zug inneke entel azizul kerim” ayetine kadar olan kısmı. Son bez parçasına da cin suresi yazılır.
-sabah yüksek sesle 3 sefer Allah azze ve celle’den korkmaları, Allah’a cc ve Rasulu’ne sav itaat ederek evi terk etmeleri konusunda uyarı yapılır. Yüksek ses için mikrofon ve ses sistemi de kullanılabilir.
-Ardından ilk bez yakılır bir saat boyunca ayetel kürsi okunur evde. Ardından evden çıkılır.
-İkindi vaktinden sonra eve tekrar dönülür. İkinci bez yakılır evde normal bir sesle yasin suresi okunur. Evin her yerinde yasin okuyarak gezilir(yanan bezle)
-Yatsı namazından sonra son ve en önemli aşamaya geçilir. Burada kişiye yardımcı olacak biri yanında mutlaka olsun. Baştan sona bakara suresi okunur. Üzerine bakara suresi okunmuş gül suyuyla evin her yeri kapılar tavanlar köşeler su serpilmemiş yer kalmayacak şekilde yıkanır(fısfıs kullanmak en kolayı) Ardından 3 saat evde azap ayetleri okunur.
-bu işlemler sırasında ağlama sesleri, garip sesler duyulabilir…
Üç gün boyunca bu uygulama yapılır … inşallah bunun sonunda biter. Biz bu yöntemi tecrübe ettik ve evi temizleme adına en kuvvetli yöntemlerden biri olduğunu gördük. Allah en doğrusunu bilir.
Hazırlayan Calud
Çeviri Kur’an’la Şifa Rukye Facebook
Dualarınızda bizleri de unutmayın. Çeviriyi yapan kardeşinizin rahmetli annesine de dua ederseniz ne mutlu…
Kur’an’la Şifa’nın notu: Ayetlerin yazılı olduğu bezleri yakma konusu ilim sahibi kişilerce tenkide açıktır… Paylaşımı yapan rukyeci Calud sitede herhangi bir tenkide uğramamış, güvenilir bir rukyeci ama insanlar yanılabilirler… En doğrusunu Allah subhanehu ve Teala bilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder