14 Nisan 2015 Salı

SOLFEJ DİZİLİM FREKANSLARI..

*(SOLFEJ DİZİLİM FREKANSLARININ TAMAMINA UYUMLANAN KATILIMCILARA,''HEALİNG SOLFEJ FREKANS MASTER'-' UYGULAYICILIK BELGESİ VERİLECEKTİR.)***
FREKANS VE REZONANS İLE ŞİFA VE BOLLUK

İlker öncel, Rab boyutunun ilahi kutsal görüntüsü huzurunda, yaratıcı yüksek benliğinizi bulmanız için, sizi Harmonik rezonans 396 Hz Yüksek frekanslı ses ile Bir şifa yolculuğuna götürecek.

İlker size Hayatınızın her anını, tadını ve şu anda tam yükselişi yaşamak için bir fırsat sunuyor!!!

396Hz Frekans size fazla kiloların ideal bedene gelmesini sağlarken,Bel ,ayak ve kök çakradaki tüm tıkanıklıklar ve problemlerinizi, üstün frekans titreşimi sayesinde olması gerekenden daha şifalı hale getirecektir.

417 Hz frekans ile cinsel enerjilerin akışını engelleyen tüm hücre moleküllerini, olması gerekenden daha üstün şekle getirir.

AKORSUZ MÜZİK ALETİ İLE ÇIKAN SESİN RAHATSIZ EDİCİ YANI VARDIR.
VE AKORT EDİLMİŞ MÜZİK SESİNİ GIDA GİBİ DİNLERSİNİZ.
AKORD EDİLMİŞ BİR BİYOLOJİYE GEÇİŞE HAZIR OLUN...

mantra sesi ve frekansı, mandalaları ( desen örgüleri)
Evrensel sesler ve müzik sayesinde ,''ışık dili'' ve özgün mavi enerji ile, Dna ilahi bilinç tuşları kilidini açacak ve yüksek seviyelerde uyanış yükselmesi yaşanacaktır.

RUHUNUZ İÇİN DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜM ŞİFASI.

ONARIM:
Mantra tek başına frekans ölçümü!
Mantra toplu rezonans Ölçümü!
DNA'nızı yükseltmek için 396 Hz ses frekansı ve titreşimine uyumlanma.
Bu yüksek frekans titreşimine uyumlandığınızda ve titreşiminizi yükselttiğinizde, dönüşümünüzü sağlıyarak, hasarlı genetik kodları, hastalık,ankisiyete,depresyon,düşük benlik saygısı,kendinden şüphe, bağımlılıkları aşarak,sevgi,uyum,denge ve huzur dönüşümü başlıyacaktır.

-Toplu mantra ile Rezonans...sağlanması...

-Evrensel Şifa Uyumlama çalışması

BEN'', benim- minizin Varlığı ve ruhunuzun benzersiz rehberliği.

-Toplu mantra ile Rezonans...sağlanması...

-Evrensel Şifa Uyumlama çalışması
-Çeşitli yaratıcı uygulamalar sayesinde, İlker Öncel evrensel sesi etkinleştirmek için size kutsal geometri ve renk ile Ben im varlığınızı keşvedecek çalışma teknikleri uygulanacaktır.

Unutma : sen sürekli olarak her 21 günde kendini baştan yaratıyorsun.Her anında yeni bir hücre varolurken kim ve ne olduğuna karar veriyorsun.Buna kim ve ne olmak istediğinle ilgili belirlediğin,geniş bi seçenek demedinden karar veriyorsun.
Şimdi içindeki tanrıya her zamankinden fazla uzanma zamanı.Bu seni aklını huzura kavuşturacak, ve O huzurlu akıldan, büyük fikirler türüyecek.Kendinde olduğunu hayal edebileceğin en büyük sorunlara çözüm olacak fikirler.Tüm bunların hepsi yaşamda sadece titreşim frekans ve ilizyondur.

Eğer öyleyse frekansınızı ve titreşim olduğunuzu idrak edip usa vurduğunuzda. Ve frekansınızı yükseltmeyi seçtiğinizde diğer düşük frekanslı olan tüm sorun adlettiklerinize geride bırakıp her şeyin ötesine geçmiş olacaksınız.
TÜM HASTALIKLARIN 99 HZ FREKANSA KARADAR OLAAĞAN LIĞI VARDIR. SİZ TİTREŞİMİNİZİ VE FREKANSINIZI YÜKSELTTİĞİNİZDE HASTALIK OLGULARININ FREKANSININ ÖTESİNE GEÇTİĞİNİZDE. ARTIK DEVAMLI ŞİFA VE SEVGİ FREKANSINDA TINI YAYDIĞINIZ DA DÜŞÜK FREKANSLI OLGULAR BİOLOJİNİZDE BOY GÖSTEREMEZ OLURLAR.

Not: ABD den getirtdiğimiz orjinal gerçek net frekansları oluşturan proğram ile çalışmaktayız.
''İnternetten indirilen frekans proğramları,merdiven altı olduğu için gerçek doğru frekansları veremezler, sakıncalı ve zararlı etkileri bulunmaktadır... ''

İLKER ÖNCEL
İletişim: 0534 955 57 73
Katılım payı: 100tl

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder