1 Nisan 2015 Çarşamba

JOPHİEL İLKER ÖNCEL KANALI İLE 30-01-2015..

JOPHİEL İLKER ÖNCEL KANALI İLE 30-01-2015
Biz,bu son üç günde bile,değişmiş olan bir enerji görmekteyiz. Ama şimdi iki katman görmekteyiz. Kesinlikle hepinizin çevresinde olduğunu gördüğümüz bir dış katman vardır. Bu parlamaktadır.Rengini değiştirmektedir.Altınlar ve beyazlar ve gümüşler ve arada da çok renkler parlamaktadır.Hemen çevrenizde olan sizin aura dediğiniz alanda olan bir katman varıdır.Biz şimdi ona tanrısal alan diyoruz.Bu hemen çevrenizdedir.İlk çemberin dışına çıktığınız ilk andan beri,tüm zamanlar boyunca, beraberinizde taşıdığınız bu tanrısal tohum......O uyanırken, çevrenizdeki alanı doldurmaktadır. Bu alanı biliyormusunuz....hemen çevrenizde olan biraz yumurta şekline benzeyen bu biçimi,? Bu alan, rehberlerinizin bulunduğu yerdi. Bu, onların doldurduğu alandı.Burası uzun zamandır--- uzun gibi gelen bir süre boştu.Şimdi dolmaktadır. .Aydınlanmaktadır. Yayılmaktadır.
Sevgili dostlar,bu sizin tanrısallığınızdır. Bu sizin doğuştan sahip olduğunuz hakkınızdır. Doğmakta olan sizin özünüzdür. O şimdi kendini,hemen çevrenizdeki boyutta göstermektedir. Sizin işiniz,sizin göreviniz,onu şimdi doğrudan insan ''şimdi''nize,insan realitenize getirmektir. O şimdi içinde bulunduğunuz realitenin çok az dışındadır. İçeriye alınmayı beklemektedir. Ve bunu nasıl gerçekleştirirsiniz?
Sadece nefes alın!!! Tanrısallığınızı nefesinizle içinize çekin.Bunu yaptığınızda,o hemen çevrenizdeki yumurta biçiminin içinde olan enerjiyi alır ve ''şimdi''nize demirler. Tanrısallığınızı nefesinizle içinize çekin,ve o, hücreleri,Molekülleri,DNA,'yı, insan realite niz deki bütün bölümleri dolduracaktır. Bu bu kadar basittir. Bu uzun ,uzun,uzun,yolculuğunuzdan sonra,bu artık onu nefesinizle ,''şimdi'' nize çekmek kadar basittir.
Şimdi, onun demirlenmesi biraz zaman alacaktır. Siz nefes aldıkça, o içinizde, realitenizde bir yer bulmaya pek alışık değildir, onun için nefesinizle çalışmaya devam edin. Bunu basit tutun.Beklentisiz yapın. Sadece tanrısallığı nefesinizle içinize çekin. Bolluğu nefesinizle içinize çekin. Biyolojik sağlığı nefesinizle içinize çekin.Dengeli ilişkileri nefesinizle içinize çekin. Kendi değerinizin bilincini nefesinizle içinize çekin.
Kendi değerinizin bilincini içinize çekin.
Kendi değerinizin bilincini içinize çekin.
Bunu yaptıkça kuşandığınız dış katmanı birleştirirsiniz. Onu,''şimdi''nizle birleştirirsiniz. Ego dediğiniz şeyle Gerçek Benliğiniz arasında yeni bir birlikteliğe sahipsiniz. Birliktelik içinde başlar, sevgili dostlar. Bu dünyanın, bu yerkürenin birlikteliği,sizinle başlar. O sizinle başlar. O şu anda başlamaktadır. Siz, harika, harika bir şey olan, egoyu birleştiren , birlik içinde bir insan melek olmaya başladıkça, egonuzu tanrısal enerjinizle birleştirmiş olacaksınız. Siz birlik içinde bulunan bir insan melek haline gelmiş olacaksınız.Ve bunu olduğunuzda da, en zor durumlara girebilir ve oraya birlik enerjisini getirebilirsiniz. Ve bu enerjiyi, nefes alarak bu yerlere ve durumlara demirleyeceksiniz. Bu bu kadar basittir.Bunu fazla karmaşık bir hale getirmeyin. BLUE Circle - Mavi çember birliği içinde bulunan bir insan melek, Ortadoğunuz gibi baskı ve kargaşa ve savaş olan bir yere gidebilir ve oraya birlik enerjisini götürebilir.Dünyanızın, topraklarının değiştiği ve püskürdüğü yerlerine giderek bu birlik ve dengenin yeni enerjisini götürebilirsiniz. İş yerinize gidebilir ve tek bir söz bile etmeden, yada her hangi birşey yapmadan,bir birlik ve denge enerjisini yayabilirsiniz.Size meydan okuyan,kendi biyolojik ailenize gidebilir ve birliği sağlayabilirsiniz. O buradadır. O şimdi dedir.Siz olan Ruh la yeni ilişkiniz,şimdi erilişilir bir haldedir.Şüpheye düşecek olursanız,sadece nefes alın, ve sahip olduğu etkiyi görün.
Gaia dünyanın merkezinden, yine size anaçlık ve gezegeninizin ilelebetliği sebebi ile dışındaki halkasını tamamlamıştır. Ozon tapakanıza benzer manyetik enerjisi ile sizlerin aura alanınıza benzer bir manyetik kalkasını açmalıydı.
Gaia artık dünyanızın dışında size hizmet etmekte. O artık toprak da değil.
Foton kuşağına girdiğiniz andan bu yana Gaia önce dişil enerjisinin uyanımı ile ardından da eril enerjisinin uyanımı sonrasında, sizi Foton enerjisinin etkilerinden korumak için sizi dıştan kuşatan halkasını yaptı.
Sevgili dostlar, Gaia artık dünyada yaşıyan bitki alemi ve böcek alemi ve hayvan alemi ve insanlığa artık, topraklanma relaks ve sakin güven enerjisini çekirdekten verememektedir. Bu görevi artık sizler elinize aldınız bile. Zaten bu görevi birlik içerisinde olan dünyanın heryerindeki sevgi birlikleri bu göreve zaten başladılar.
Baş melek Mikail,in söylediği gibi, yapılacak çok işiniz verdır.Şimdi size hiç,hiç,hiç, olmadığı kadar ihtiyacımız vardır.Beraberinde alevler içindeki Gerçeğin Kılıcı'nı taşıyan kişilere ihtiyacımız vardır. Bu dünyaya tanrısal melekler olarak açılmanıza ihtiyacımız vardır.Bu enerjiyi gittiğiniz yere götürün.Ama bizim size dünyanın her yanında, meydan okumaların ve zorlukların olduğu yerlerde ihtiyacımız vardır.Siz tanrısallığınızı içinizde bütünleştirdikçe,onun ''şimdi'' nize gelmesine izin verdikçe, size dünyanın heryerinde ihtiyacımız vardır.
İlker Öncel Kanalı ile
JOPHİEL

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder