1 Nisan 2015 Çarşamba

Negatif bilinç varlıkları!..

"Dünyayı yöneten komite, binlerce yıl önce dünya dışından gelen sürüngen bir ırk ve insanların üremesi sonucu ortaya çıkan melezlerden oluşur.
Alex collier 'a göre alpha draconians (alfa ejderhalar) bir reptilian (sürüngen - kertenkele) ırkıdır. orion takım yıldızı birliğini yönetmektedirler. insanların kadim düşmanıdırlar.
insanlar paa tal denilen gezegende yaratılmıştı. kromozomlarında 12 sarmal vardı ve bu onların kendi kendilerine evrimleşebilmelerini sağlıyordu. bu bağlamda 600 000 yıl süren humanoid ve draconian savaşları başladı. savaşın kazananı olmadı fakat orion insanoğluna üstün geldi . orion tarafından dünyamıza gönderilen sürüngen ırkı insanları köleleiştirdi ve 10 kromozom daha ekledi. 10 000 yıldır insanları medya, dinler ve savaşlar ile manipüle edip, korku imparatorluğu kuruyorlar. bu yartıkların yer altında birlikleri ve yerleşmeleri var. insan yiyerek besleniyorlar, alex collier her yıl yüz binlerce çocuğun kanıt bırakmadan kayboluşunu buna bağlıyor.
alpha draconians (bir reptilian türü) genetik biliminde uzmandır ve hipnotetik özellikleri vardır. insanların aklını okuyabilir ve onların korkuları ile beslenebilir. her insan aslında bir ruhtur fakat henüz 3. boyutta yaşamaktadır bu nedenle fiziksel bir kimliğe bürünmek zorundadır. eğer onlar tarafından manipüle edilmeseydik evrimimizi tamamlayıp 4. boyuta geçebilecektik. reptilianlar bunu istemiyor çünkü bizden yararlanmak istiyorlar. yararlanamasalardı bile bizim kadim düşmanımızlar ve bizden nefret ediyorlar. bizi yok etmek için her hangi mantıksal bir nedene ihtiyaçları yok. a.b.d rusya ve çin gibi güçlü hükümetler bunlar tarafından yönetiliyor ve putin, clinton ailesi bush ailesi gibi aileler gizli masonik teşkilatlanmalar içerisinde yine uzaylılara hizmet ediyor. hatta onlar bizzat reptile..
alex collier andromeda denilen planetin yaratıkları ile ilitişimde olduğunu, onların bir hümanoid olarak bize yardım etmek istediklerini hatta bizleri kendi ataları olarak gördüğünü söylüyor. fakat insan oğlunun hükümetleri tarafından kendi ırkını satması, bu konu hakkında hiçbir sorumluluk üstlenmemesi , ve dünyayı bir yaşam alanı değil de bir kaynak bir meta olarak görmesi bu durumu güçleştiriyor ve kendi evrimlerini yavaşlatıcı bir etki yaratıyor. collier andromedan uzay gemilerinde yolculuk yaptığını onların dünyamızı ve insanların davranışlarını inceleyip hayretler içerisinde kaldığını idda ediyor. insanoğlunun en büyük gücünü hissetme , duygusallık ve sevgi olduğunu belirtiyor, fakat bu güç henüz kontrol altında değil ve manüpülasyonlar nedeni ile en büyük sevgi kolayca en büyük nefrete ve ayrılıkçılık, toplumsal ve ırksal farkılılıklara dönebiliyor.
güneş sistemimizdeki gezegenler yine insanların akrabaları olan hümaoidler ile dolu idi ama teker teker orion grubu tarafından elemine edildi. mars da dahil. collier'a göre bu yaratıkların marsta, ayda ve dünyada stratejik üsleri bulunmakta. sadece insanlar değil bizim gri ufolar olarak bildiğimiz e.t lerin bir kısmı da bu grubun kölesi durumundadır.
kadim sümer yazıtları, mısır ve piramitler bu yaratıkların gerçek olduğuna dair kanıtlarla doludur!
sümer yazıtları reptilian ırkının bizzat binlerce yıl önce dünyaya gelip altın toplamak amacı ile işgal ettiğini , insanların genetiği ile oynadığını gözler önüne sermektedir! yine sümer maya ve mısır yazıtlarına göre dünyadaki yaşamın onlarca defa nükleer silahlar ile yok edildiği kanıtlanmaktadır!
Şimdilerde ise Rusya topraklarındaki kadınlarla birleşerek, genlerini Dünya topraklarına yayma ve istila altına almaya çalışıyorlar. Sizlerin ne güzel insan diye baktığınız hatda imrendiğiniz o kusursuz gördüğünüz bazı kişiler bu ırkların devamıdır.
Sonuç olarak Dünya denen otelin şimdiki rab boyurunun tohumu olan evrimin son bulmasını isteyen başka 18 sisteminin galaksi gezegenlerinin mesajlarını artık günümüzde her yerde görmektesiniz. Kanala mesajı diye bizim güneş sistemimimizin Rab boyutunun kendi Hiyerarşik skalasındaki Öz Üstat ruhlar 10 ayrı sefirot ruhları ve başmelekler düzleminin kanal mesajları ile evrimimizi tamamlayabiliriz. Başka galaksilerin gezegenlerinin bilinç mesajları Dünyanın gerçek öz ırkını bitirmek istila etmek ve yaşamın kendi ırklarına kalmasını sağlamak için verildiğini bir şekilde hipnoz edilerek evrimi tamamlayamayan insanlık kendi kıyametini ketirecektir çünkü. Bu sebeble dostlarım Her şifa enerjisi veya toplu şifa aktarımı gibi çalışmalara manyetik alanınızı açmayınız. beyinlerinize girmelerine sizleri hipnoz etmelerine izin vermeyiniz. Uyanışda her can öz ruhunun ışığı ile zaten aydınlatılmaktadır. Siz özünüze döndükçe, siz dualiteden soyutlandıkca o öz kaynak bilinciniz açığa çıkacaktır. Günümüzde her bu şifa şu şifa adı her ne olursa olsun ''O KUTSAL GÜMÜŞ MOR ALEV ENERJİSİNİN'' ATLANTİSLİ ATALARIMIZDAN BİZLERE MİRAS OLARAK İÇİMİZDE TAŞIDIĞIMIZI HATIRLAYIN... ONU SİZE KİMSE VEREMEZ SADECE SİZ ÖZÜNÜZDEN AÇIĞA ÇIKARABİLİR VE FREKANSINIZ İLE IŞIĞINIZI YÜKSELTEBİLİR VE EREBİLİRSİNİZ... SEVGİ İLE ..."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder