1 Nisan 2015 Çarşamba

852 Hz!..

"852Hz FREKANS UYUMLAMA MEDİTASYONU (ilker öncel)
***(SOLFEJ DİZİLİM FREKANSLARININ TAMAMINA UYUMLANAN KATILIMCILARA,''HEALİNG SOLFEJ FREKANS MASTER'-' UYGULAYICILIK BELGESİ VERİLECEKTİR.)***

852Hz Frekans İle Ruhani duruma geri dönüş
Niyet: Uyanışın Sezgisinde Olmak, Ruhsal Düzene Geri Dönüş

La notası, hayatımızdaki-karşımızdaki insanlar, bulunduğumuz mekanlar ve yaşadığımız olaylar dahilindeki gizli ajandalar ve saklı niyetler gibi, illüzyonların içinden geçip görmemizle ilintilidir. Bu frekans, bir insanın her şeyi saran ruh ile iletişimi için açılması niyetiyle kullanılabilir. Farkındalığı arttırırken, bizim ruhsal düzenimizi geri kazanmamıza yardımcı olur. Hücresel işlemler konusunda 852 Hz. Frekansı, hücrenin kendini daha üst bir sistemin içine dönüştürmesine olanak sağlar.

AKORSUZ MÜZİK ALETİ İLE ÇIKAN SESİN RAHATSIZ EDİCİ YANI VARDIR.
VE AKORT EDİLMİŞ MÜZİK SESİNİ GIDA GİBİ DİNLERSİNİZ.
AKORD EDİLMİŞ BİR BİYOLOJİYE GEÇİŞE HAZIR OLUN...
İlker öncel, Rab boyutunun ilahi kutsal görüntüsü huzurunda, yaratıcı yüksek benliğinizi bulmanız için, sizi Harmonik rezonans 741 Hz ve 852 Hz Yüksek frekanslı ses ile Bir şifa yolculuğuna götürecek.

İlker size Hayatınızın her anını, tadını ve şu anda tam yükselişi yaşamak için bir fırsat sunuyor!!!


mantra sesi ve frekansı, mandalaları ( desen örgüleri)
Evrensel sesler ve müzik sayesinde ,''ışık dili'' ve özgün mavi enerji ile, Dna ilahi bilinç tuşları kilidini açacak ve yüksek seviyelerde uyanış yükselmesi yaşanacaktır.

RUHUNUZ İÇİN DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜM ŞİFASI.

ONARIM:
Mantra tek başına frekans ölçümü!
Mantra toplu rezonans Ölçümü!
DNA'nızı yükseltmek için 396 Hz ses frekansı ve titreşimine uyumlanma.
Bu yüksek frekans titreşimine uyumlandığınızda ve titreşiminizi yükselttiğinizde, dönüşümünüzü sağlıyarak, hasarlı genetik kodları, hastalık,ankisiyete,depresyon,düşük benlik saygısı,kendinden şüphe, bağımlılıkları aşarak,sevgi,uyum,denge ve huzur dönüşümü başlıyacaktır.

-Toplu mantra ile Rezonans...sağlanması...

-Evrensel Şifa Uyumlama çalışması

BEN'', benim- minizin Varlığı ve ruhunuzun benzersiz rehberliği.

-Toplu mantra ile Rezonans...sağlanması...

-Evrensel Şifa Uyumlama çalışması
-Çeşitli yaratıcı uygulamalar sayesinde, İlker Öncel evrensel sesi etkinleştirmek için size kutsal geometri ve renk ile Ben im varlığınızı keşvedecek çalışma teknikleri uygulanacaktır.

Unutma : sen sürekli olarak her 21 günde kendini baştan yaratıyorsun.Her anında yeni bir hücre varolurken kim ve ne olduğuna karar veriyorsun.Buna kim ve ne olmak istediğinle ilgili belirlediğin,geniş bi seçenek demedinden karar veriyorsun.
Şimdi içindeki tanrıya her zamankinden fazla uzanma zamanı.Bu seni aklını huzura kavuşturacak, ve O huzurlu akıldan, büyük fikirler türüyecek.Kendinde olduğunu hayal edebileceğin en büyük sorunlara çözüm olacak fikirler.Tüm bunların hepsi yaşamda sadece titreşim frekans ve ilizyondur.

Eğer öyleyse frekansınızı ve titreşim olduğunuzu idrak edip usa vurduğunuzda. Ve frekansınızı yükseltmeyi seçtiğinizde diğer düşük frekanslı olan tüm sorun adlettiklerinize geride bırakıp her şeyin ötesine geçmiş olacaksınız.
TÜM HASTALIKLARIN 99 HZ FREKANSA KARADAR OLAAĞAN LIĞI VARDIR. SİZ TİTREŞİMİNİZİ VE FREKANSINIZI YÜKSELTTİĞİNİZDE HASTALIK OLGULARININ FREKANSININ ÖTESİNE GEÇTİĞİNİZDE. ARTIK DEVAMLI ŞİFA VE SEVGİ FREKANSINDA TINI YAYDIĞINIZ DA DÜŞÜK FREKANSLI OLGULAR BİOLOJİNİZDE BOY GÖSTEREMEZ OLURLAR.



Bütün evren bir titreşim halindedir ve her varlık kendi eşsiz frekansını oluşturur. Her şeyin titreşim halinde olması, aynı zamanda her şeyin bir ses oluşturduğu anlamına da gelir. Bu elbette bizim bütün sesleri duyabileceğimiz anlamına gelmez. İki şey aynı frekanstaysa, birbiriyle rezonans yapar. Her maddenin kendine özgü titreşimi vardır. Zihnimiz ve bedenimiz hangi özgün titreşimle rezonans yaptığımıza bağlı olarak, bundan etkilenir.

Frekans dört bir yanımızdadır ve her şeyin içinde bulunabilmektedir. Her ne zaman bir nefes alıyorsak, içimize frekans çekiyoruz. Ne zaman müzik dinlesek, frekans ile etkileşim halinde oluruz. Hatta düşündüğümüz zaman bile, düşüncelerimizi ifade etmesine yardım etmek üzere frekansın kuvvetinden faydalanırız.

Vücudumuzun değişik kısımlarının (organlar, kemikler, dokular vb.) hepsinin kendine özgü belli frekansları vardır. Bunlar, birlikte bir harmonik bileşim oluşturur: Bu, bizim kendi kişisel rezonansımız veya titreşim seviyemizdir.

Hayatımızda tecrübe ettiklerimizi, enerji kalıpları olarak alıp kaydederiz. Bu tecrübelerden özellikle olumsuz olanlar, hayatımız için gerekli enerjinin serbest akışını kesen blokajlara sebep olur. Bu durumda sadece hayatta kalabilecek kadar enerjiyi alıp, kullanabilir halde oluruz.

Bilgisayarlar, cep telefonları ve elektronik aletler tarafından üretilen belirli elektromanyetik enerjiler, bedenimizle iyi bir uyum içinde ve senkronize halde olmayan enerji kodlarını ve frekansları içlerinde barındırırlar. Kendimizi bu tipli elektromanyetik enerjilerle uzun süreli olarak çevrelediğimizde, bu durum vücudumuzun doğal akışındaki enerji dengesinin bozulmasına yol açar.

Sizin ve bütünün en yüksek hayrına ve sizin izninizle, ancak siz kendi kendinizi dönüştürme yolunda adım atarak, bugünde, şimdide, tam ve bütün halinizin ortaya çıkmasına niyet edebilirsiniz. Şimdi!"


396-417 hz..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder