25 Şubat 2015 Çarşamba

SİHİR VE BÜYÜ NASIL ANLAŞILIR? .....

SİHİR VE BÜYÜ NASIL ANLAŞILIR?
.....
Bunun içinde sihir ve büyü şüphesi olanlar şu metodu yapmalıdır. Önce bir bardak suya 101 sefer “La İlahe İlla ente subhaneke inni küntü minez zalimin” okur ve 1 Ayetel Kürsi ve 1 Fatiha suresini okuyup içerse içinde yanma varsa anlayın ki o büyüdendir.
.....
Başka bir işlemse şudur. 7 adet defne yaprağı üzerine 3 Ayetel Kürsi ve 1 Fatiha okunup, demlenip içilirse o gece rüyanızda eğer büyü varsa belirtilerini görebiliriz.
.....
Çok önemli bir metod vermek isterim. Üzerinde sihir, büyü veya cin var diye şüphe duyan insanlara tavsiyem şudur. Bir sabah ezan okunurken bir bardak suya 11 Ayetel Kürsi, 11 Fatiha suresi, 11 Felak -Nas suresi, 11 defa da “La İlahe İlla ente subhaneke inni küntü minez zalimin”, 11 “La havle vela kuvvete illa billah il aliyyil azim” diyerek suya okur üfler ve namazını kıldıktan sonra evinin penceresini açıp gökyüzüne 3 dakika baktıktan sonra niyetini tutup(musallat var ise defolması niyeti ile) içerse o gün üzerinde o sihir veya farklı bir musallat var ise vucudunda daralma titreme vb. anormallikler hissedecektir.
.....
Kuranı kerimden bazı ayet ve suresileri dinlemenizi istiycem bu rukye ayetlerini başka birşeyle ilgilenmeden buraya odaklanarak kulaklıgınızı takarak dinleyin gözlerinizide kapatın.
Rukyeyi dinledikten sonra uyusma agrı mide bulantısı karıncalanma titreme vs. gibi anormal durumlar olusursa bizi haberdar edin inşeallah bu musallatın varlığının işaretidir.
Kuranı Kerim Şifadır....
buyrun rukye adresi burada:
Hafız Müjdat YILDIZHAN
.....Sürmeli Hoca.....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder