24 Şubat 2015 Salı

rızık duası!..

Mal mülk sahibi olmak için dua Her gün sabah namazından sonra (101) adetFatiha suresi okunur.Ardından (101) adet aşağıdaki dua okunur. “Ya Kafi,Ya Gani,Ya Muğni,Ya Fettah,Ya Rezzak” Okuduktan sonra da,ardından aşağıdaki dua 3kere okunur. Mal mülk sahibi olmak için dua “Ya kafi ekfina,Ya muğni ağnina,Ya Fettah iftah lena babe rahmetike,ya Rezzak urzukna bi lutfike ve Keremike ve…
Rızık Duası RIZIK DUASI “Tûlicü’Meyle fi’n-nehâri, ve tûlicü’n-nehâre fi’MeylI, ve tuhrfcü’l-hayye mlne’l-meyyiti ve tuhrlcü’l-meyylte mlne’l- hayyi, ve terzüku men teşâü bi gayri hisâb.” (Âı-i imrân. 3/27) Rızık Duası ANLAMI: “Geceyi gündüze, gündüzü geceye ka­tarsın. Ölüden diri, diriden ölü çıkarırsın. Sen diledi­ğin kimseye sayısız rızıklar verirsin.” Rızık Duası
Başlanan İsin Hayırlı Olması Başlanan İsin Hayırlı Olması için Okunacak Dua Bir ise baslarken, bunun kolay ve hayirli olmasi için devamli su dua edilmelidir: “Rabbi yessir ve lâ tüassir Rabbi temmim bil hayr.”
Fakirlikten Kurtulmak İçin Fakirlikten Kurtulmak İçin Okunacak Dua *“Eve girerken “Ihlas” suresini okuyan, fakirlik görmez.” *“Sikintiya düsen veya borçlanan, bin kerre “La havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim” derse, Allahü teâlâ isini kolaylastirir.”
Rızık Artması İçin Rızık Artması İçin Okunacak Dua Rizkin bollasmasi için “Ya Darr”esmasini 201 kere okumalidir.
Dua
Rızka Kavuşmak İçin Rızka Kavuşmak İçin Okunacak Dua “Ya Melik” “Ya Melik ” esmasini devamli okuyan Allahin izniyle her nimete nail olur.
Borçtan Kurtulmak İçin Borçtan Kurtulma Duası 40 gün sabah namazindan sonra 41 kere “Ya Aziz” okursa borçtan kurtulup izzete çikar.
Zengin Olmak Zengin Olma Duası Zengin olmak için 120 kere “Ya Melik” esmasi okunur

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder