24 Şubat 2015 Salı

Aşık cinlere tedavi!..

TEDAVİ PROGRAMLARI:
1: tedavilere başlamadan önce zaruri olarak bazı şeyler bilinmeli.
2: Akidenizin sağlamasını yapmak çok mühimdir, hayatınızda farkında olmadan yaptığınız şirk ve bid’atler varsa terk edilmeli.
3: Tedavinin uzun sürebileceğini göz önüne alarak sabrı kuşanmalısınız.
4:Hasta tedavi sürecinde oluşabilecek yeni eziyetlere var olan sıkıntıların şiddetlenebileceğine dair nefsini hazırlamalıdır. (çünkü bir savaş başlıyor)
5: Hastanın ailesinin gerekli korunma yöntemlerini ihmal etmemesi ,Allah’ın izniyle şifada önemli bir faktördür.
6: Günahlar ve masiyetlerden uzaklaşmak kalben ve zihnen istikamet üzere Allah’a yönelmek gerek.
7:Kalbiniz bir olan Allah’a bağlanmalı O ki zararıgiderir, şifa O’nun swt elindedir. O azze ve celle herşeye kadirdir. Allah’a şeksiz şüphesiz yakin olarak tevekkül etmek gerek.
BİRİNCİ PROGRAM
1: Günlük bakara suresi okuyun, okurken yanınızda su ve zeytinyağı bulunsun. Hem onlara üfleyin hem de vücudunuzu mesh edin. (ayrıca evde bulunan bütün yağlara da okuyun, yemekler de böylelikle ilaç olur)
2: Hergün Yusuf Nur, Yasin, Saffat surelerini okuyun.
3: Zemul fahşa, zina ayetlerini hergün okuyun, özellikle hangi ayetlerde tesir çok oluyorsa onları çokça okuyun.
4:Günde 3-5 kere okunmuş zeytinyağı ile istisnasız tüm vücudunuza masaj yapın. Hatta belki zor gelecek ama saat başı bile yapabilirsiniz.
5: Sahih sünnette yer alan sabah akşam zikirlerini(ve diğerlerini) asla ihmal etmeyin.
6: Sabah akşam 100 sefer LA İLAHE İLLALLAHU VAHDEHU LA ŞERİKELEH LEHUL MULKU VELEHUL HAMDU VEHUVE ALA KULLİ ŞEY’İN KADİR demeyi ihmal etmeyin.
7: 100 veya daha çok ” estağfurullah ve etubu ileyh”
8: LA HAVLE VELA GUVVETE İLLA BİLLAHİL ALİYYİL AZİM en az 100 sefer.
9: Aşık cin için olan bedduayı veya içinizden geldiği gibi bu musibete karşı başka duaları ihmal etmeyin.
10: evde yenilen içilen her şeye okuyun, sadece Muavvazeteyn felak nas dahi olsa mutlaka okuyun.(ezberinizde olan sureleri kolayca okuyabilirsiniz herşeye)
11: Bal en güçlü ilaçlardandır.şeytan üzerinde çok şiddetli etkisi olur. Özellikle balşerbeti şeklinde iki yemek kaşığıyla büyük bir bardakla okunmuş suyu içmeye devam edin. 3-5 bardak için.
İKİNCİ PROGRAM
1: Kur’an’ın tamamını okuyun. Bunu 3-5 günde tamamlayacak şekilde yapın. Niyetiniz çok önemli şifa niyetiyle okumayı tamamlayın bu aşık cini helak edecektir. Bu salih amelinizle zalim düşmanı kovması için Allah’a tevessül edin.
2:Zemul Fahşa, ezan, yakma ayetleri,hangi yolla geldiyse şeytan ona yönelik ayetleri dinleyin bolca (sihr,hased,göz)
3:Siyah ya da beyaz misk koklayın veya sürünün orjinali pahalı ama daha etklidir yani hammadde şeklinde bulabilirseniz öyle kullanın. Vikse katarak da kullanabilirsiniz.(cin kafayta yerleşmişse sanki böyle kullanmak daha iyi diyor tam anlayamadım) Özellikle misk bütün musallatlar için çok faydalıdır hatta koklanmış sihirlerde faydası çok daha fazladır. Bir kardeşimiz yenilenen koklanmış bir sihre maruzken Allah’ın izniyle vikse misk katarak düzenli kullanarak sihir iptal olmuştur.Kafur benzeri birşeyle birlikte kullanmak da mümkündür. Bazı Rukyeci kardeşler özellikle avret yerleri,göğüs,ayak parmakları, eller, boyun, koltuk altları, göbek,kulaklar,burun,kaslara sürülmesini tavsiye ediyorlar ama biz miskten kaynaklı özellikle hassas bölgelerde ateş şikayetleri tespit ettik. Mümkün ve makul olan bir kullanım zeytinyağına misk ekleyip iyice karıştırıp tüm vücuda sürmektir.
4: Hıltatul rumi(sidr,şap,tuz karışımı),1 kilo toz sidr,1 kilo toz şap ve bir kilo toz halinde tuz ile karışımı hazırlayın. Elde edilen 3 kilo malzemeyi yediye bölün. Takriben 430grm X 7… İkindi ve akşam vakti arasında veya akşam vaktinden sonra her gün bir parçasını 5 litre normal suya (okunmuş değil) katarak onunla yıkanın. Her gün sadaka verin..
5: Taze şezab yani kokar sedefotu,Çıfıt otu… derin derin koklayarak kullanılır. Derince içine çekip nefesinizi tutun. Etkisini görüyorsanız bunu çokça tekrar edin. Bedene sürerek ya da bu bitinin direk yağını bulup tüm vücuda sürerek de kullanabilirsiniz. Veya çok az bir miktar şezabı bir bardak okunmuş suya katıp içebilirsiniz. Veya yine şezablı suya günde 2-3 sefer oturarak yıkanma şeklinde de kullanabilirsiniz.
6: Sahih sünnette yer alan sabah akşam zikirlerini(ve diğerlerini) asla ihmal etmeyin.
7:Sabah akşam 100 sefer LA İLAHE İLLALLAHU VAHDEHU LA ŞERİKELEH LEHUL MULKU VELEHUL HAMDU VEHUVE ALA KULLİ ŞEY’İN KADİR demeyi ihmal etmeyin.
8: 100 veya daha çok ” estağfurullah ve etubu ileyh”
9: LA HAVLE VELA GUVVETE İLLA BİLLAHİL ALİYYİL AZİM en az 100 sefer.
10: Aşık cin için olan bedduayı veya içinizden geldiği gibi bu musibete karşı başka duaları ihmal etmeyin.
11: evde yenilen içilen her şeye okuyun, sadece Muavvazeteyn felak nas dahi olsa mutlaka okuyun.(ezberinizde olan sureleri kolayca okuyabilirsiniz her şeye)
12: Bal en güçlü ilaçlardandır .Şeytan üzerinde çok şiddetli etkisi olur. Özellikle bal şerbeti şeklinde iki yemek kaşığıyla büyük bir bardakla okunmuş suyu içmeye devam edin. 3-5 bardak için.
ÜÇÜNCÜ PROGRAM
1: Hiçbir sayıya bağlı olmadan gün boyunca cini öldürme niyetiyle Ayetel kürsi, Felak, Nas okuyun..nerede olursanız olun daima okuyun…200 300 500 saymaya gerek yok
2: Tadmir, Ölüm ve yakma ayetlerini dinleyin ve okuyun.
3: Oruç tutun ve iftarı acve ya da başka bir hurma ile yapın.
4: Gece namazlarında, secdelerde ve kunutlarda cini öldürmesi için Allah’a yakarın.
5:Yukarıdaki programlardaki şekilde şezab ve miski kullanın. İlave olarak sabah akşam 1 adet mercimek tanesi kadar hiltit yutun. (Hiltit kullanımına dair Şeyh’in çok uzun bir yazısı var nasip olursa çeviririz)Hamileler çok küçük çocuklar kesinlikle kullanmasınlar.
6: Sahih sünnette yer alan sabah akşam zikirlerini(ve diğerlerini) asla ihmal etmeyin.
7:Sabah akşam 100 sefer LA İLAHE İLLALLAHU VAHDEHU LA ŞERİKELEH LEHUL MULKU VELEHUL HAMDU VEHUVE ALA KULLİ ŞEY’İN KADİR demeyi ihmal etmeyin.
8: 100 veya daha çok ” estağfurullah ve etubu ileyh”
9: LA HAVLE VELA GUVVETE İLLA BİLLAHİL ALİYYİL AZİM en az 100 sefer.
10: Aşık cin için olan bedduayı veya içinizden geldiği gibi bu musibete karşı başka duaları ihmal etmeyin
11: evde yenilen içilen her şeye okuyun, sadece Muavvazeteyn felak nas dahi olsa mutlaka okuyun.(ezberinizde olan sureleri kolayca okuyabilirsiniz her şeye)
12: Bal en güçlü ilaçlardandır .Şeytan üzerinde çok şiddetli etkisi olur. Özellikle bal şerbeti şeklinde iki yemek kaşığıyla büyük bir bardakla okunmuş suyu içmeye devam edin. 3-5 bardak için.
DÖRDÜNCÜ PROGRAM
Eksiksiz bir programla aşık cini muhasara altına almalısınız. Asla tedaviye ara verilmemeli gece gündüz Allah’ın izniyle sonuca ulaşana kadar devam edilmeli. Birisi ben zaten böyle yaptım derse ona derim ki tekrar tekrar aylar da sürse devam et ta ki şifa bulana kadar..
1:Tam zamanlı bir tedaviye başlayın. (Sanki hastaneye yatmışsınız gibi düşünün ki taburcu olana kadar ne iş ne de çıkış vardır…)
2: Çokça istiğfar edin, Allah’a tövbe edin ve sürekli yalvarın… özellikle Kur’an’i dualar ile yalvarın,,, yunus aleyhisselam gibi
"la ilahe illa ente subhaneke inni kuntu minezzalimin"
Veya Nûh aleyhisselam gibi
." fe daa rabbehu inni ma'lubun fentasir"
Rasulullah sav in duaları gibi " Allahumme ya munzilel kitab ya mucriye ssahab ya ahzimil ahzab..ahzib min telbis cesedi...." Allahumme inna neuzu bike min şururihim...vs... ALLAHIN kalbinizi dilinizi açtığı şekilde içten dualar...
3: Yarım hurma tanesi de olsa hergün sadaka verin..sadaka kuşkusuz belayı defeder..
4: Güç yetirebildiğiniz kadar oruç tutun.
5: çeşitli okunmuş yağlar ile saat başı yağlanın..( günde onbeş sefer yaparak şifa bulmayı tecrübe ettik) zeytinyağı, şezab(çıfıtotu,kokar sedef),üzerlik,çörekotu yağı misk gibi...
6:okunmuş su bal, okunmuş zeytinyağı içmek ve yemeklere katmak.
7: Çokça Kurân okumak yakma ve azap ayetlerini dinlemek.
8:cennet cehennem ayetleri, cennet cehennemle ilgili vaazlar,ezan ve cinlere nasihat içerikli kayıtlar dinlemek
Mulahaza: bir o tedaviye bir bu tedaviye geçmek yerine tesiri olduğunu tespit ettiğiniz şeyler üzere sebat edin. Sürekli tedaviyi bırakıp aylar yıllar boyunca umutsuzca bir sahilden bir sahile sürüklenmeyin, azmedin ve Allah'a güvenin.
Bazı nasihatler
1:Birçok aşık cin hastası umutsuzluk ve hayal kırıklığı ile uyguladıkları tedavilerden sonuç alamadıklarını düşünüyor. Ama unutuyorlar ki yardım sabırla gelir, belayla beraber kurtuluş, zorluktan sonra kolaylık vardır.
2:Allah'a yönelin, bela günahlar sebebiyle iner tövbeyle kalkar.
3:Süs ve gösterişi terk edin, aşık cin ve şeytanlar böylelerini asla terk etmek istemezler.
4:Müzik dinlemek, tvden internetten fesat bombardımanlarına maruz kalmak aşık cin için gıdadır.
5:Sakın ama sakın sihirbaz veya cinlerle çalışanlara gitmeyin, fuhşiyat,muhabbet ve celb büyülerine maruz kalabilirsiniz.
6:Yalnız uyumayın ( ki Rasulullah sav bundan men etmiştir), asla çıplak olarak da uyumayın.
7:Bütün nebevi zikirleri hayatınıza yerleştirin
8:Cinden rahatsız olmamak...bazı hastalar tedavi arıyorlar ama içten içe özellikle cinsel rüyalardan ve cinin hissettirdiklerinden hoşlanıyorlar...işte bu cinin Tutunmasını sağlıyor
9:Sakın ama sakın cin ile çiftleşme isteği olmasın! Bunun korkunç sonuçları olabilir!
10:RUKYE i şeriyyeye devam edin zemul fahşa ayetlerini dinleyin,kulağınız ne dinlediğinizi tekid etsin
11:Vesveseler ve nefsin isteklerine muhalefet ederek Kitap ve Sünnete tutunun...
Çeviri Kuranla Şifa Rukye Facebook
Lütfen alıntı yaparken sayfayı da paylaşın ki, hem tedaviler hem de rukye ve tevhide dair yaptığımız davet daha çok kişiye ulaşabilsin.
Allah teâlâdan tüm hastalara şükrüyle birlikte şifa vermesini istiyorum.
Amin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder