21 Ocak 2015 Çarşamba

Havas ustaları!..

Saldırıcı Habis(Kötü,Pis) Ruhlara Karşı Okunacak İstiaze(Sığınma)
Bu dua Gecede veya şuur altı rahatsızlıklarda veya büyücülerin saldırısından veya cin, ifrit ve şeytanların ibadet ve zikirden alıkoyma zamanları ve haricinde saldırılarına karşı bir sığınma duasıdır. Ebu Hüreyre r.a Rivayetle Ey Allahın Rasulu (s.a.v) bu gece bir ifrite rastladım ve bana saldırdı dediğinde Efendimiz Euzu bi vechillahil kerim…. sonuna kadar okusaydın ya diye buyurmuştur. Bu duayı genelde sıkıntı anlarında ve harici olarak ta sabah ve akşam namazlarının akabinde 3-5-7-21-41 kadar okumakta fayda vardır. Okuyabileceklerin bunu okuması okumayı bilmeyenlerin nusha olarak yazılıp taşıtılması tavsiye olunur Allah Azze ve Celle okuyanı veya taşıyanı muhafaza eder.
Bismillahirrahmanirrahim
Euzu bivechillahil kerim vebi kelimetillahit tammetilleti la yucavizuhunne berrun vela facirun min şerri ma yenzilu mines-semai ve şerri ma ya’rucu fiha ve min şerri ma zerae fil ardi ve min şerri ma yahrucu minha ve min fitenil leyli ven nehari ve min tevarikıl leyli ven nehari illa tarikan yatruku bihayrin ya rahman.
Hayır ile görünenden başka gece ve gündüzün karartılarından (Gölge, Bariz suret, açıkca saldıran habis ruhların, ifritlerin) gece ve gündüzün fitnesinden yerden çıkan şeylerin şerrinden yere batan şeylerin şerrinden göğe yükselen şeylerin şerrinden gökten inen şeylerin şerrinden hiçbir iyi ve kötünün ondan geçemediği Allahın tam kelimeleri ve Kerim olan Zatına sığınırım Ya Rahman.
A N K

  •  Bismillahirrahmanirrahim ”
    RABBİ İNNİ MESSENİYEŞŞEYTANU BİNUSBİN VE AZAB; RABBİ EUZU BİKE MİN HEMEZATİŞŞEYATİYNİ VE EUZU BİKE RABBİ EN YAHDURUN. VE HİFZAN MİN KÜLLİ ŞEYTANİN MARİD. (Sad: 41 / Mü’minuna: 97-98 Saffat: 7) Bismillahirrahmanirrahim
    Euzu 
    bivechillahil kerim vebi kelimetillahit tammetilleti la yucavizuhunne berrun vela facirun min şerri ma yenzilu mines-semai ve şerri ma ya’rucu fiha ve min şerri ma zerae fil ardi ve min şerri ma yahrucu minha ve min fitenil leyli ven nehari ve min tevarikıl leyli ven nehari illa tarikan yatruku bihayrin ya rahman.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder