18 Ocak 2015 Pazar

Esas tıp!..

"KEMOTERAPİ DUVARDAKİ SİNEĞE ATILAN TOP GİBİ Mİ?
...
“Kemoterapi toksik bir tedavi, kanser hücrelerini de sağlam hücreleri de öldürüyor. Ondan sonra doktor size, ‘başarı sağladık, tümör küçüldü’ diyor. Ama tümör küçülürken hastanın genel sağlığı ne oldu, vücudu ne hale geldi, bunu kimse göz önünde bulundurmuyor. Yani bu şuna benziyor; kemoterapi bir top duvarda da bir sinek var, siz o sineğin üzerine topla ateş ediyorsunuz. Evet, sineği öldürüyorsunuz ama duvarı da yıkıp harap ediyorsunuz. Sonra ne oluyor, vücut bu kadar hasar görmüşken, geriye kalan kanser hücreleri bir süre sonra bağışıklık sisteminin bu zayıflığından faydalanıp eski kanserden daha kötü şekilde ortaya çıkıyor.”
“KANSER DEĞİL, GEREKSİZ KEMOTERAPİ Mİ ÖLDÜRÜYOR?
Peki Alternatif Tıp (Esas Tip)?
...
Alternatif tıp vaya tamamlayıcı tıp , çağdaş tıp tedavilerine destekleyici olarak hastanın rahatlaması, bağışıklık sisteminin güçlenmesi, psikolojisinin düzelmesi gibi sebeplerle, daha çok geleneksel doğal bitkileri kullanarak (çay veya bitki karışımlarıyla) elde edilen karışmlarla tedaviye destek verme yöntemidir.
Fitoterapi, Bitkisel tedavi de bir alternatif tıp yöntemidir.
Alternatif tıp metodlarının bazılarının plasebo etkisi olduğu da Türkiye Hariç çoğu ülkede kanıtlanmıştır. Türkiye'de çoğu uygulama suçtur. Çünkü ülkemiz dünyanın en önde giden ilaç tüketen birkaç ülkesinden biridir. Avrupa şampiyonudur.
Dünya Ne Yapıyor?
Dünyanın Akıllı Milletleri yaptıkları ve uyguladıkları;
Masaj, çeşitli maddelerin buharları, sıcak su terapileri, spa gibi uygulamalar vücudu rahatlatır, dinlendirir, kireçlenme olan alanları hareketlendirir. Düzenli spor yapmak da insan sağlığına olumlu katkıda bulunur.
‪#‎Akupunktur‬‪#‎Ayurveda‬, Herbalism, ‪#‎Hipertermi‬, Siddha, Unani , ‪#‎Bitkisel‬ tıp, Geleneksel Moğol Tıbbı, ‪#‎Çigong‬, Tui Na, ‪#‎Yoga‬ gibi geleneksel metodların yanında Ortomoleküler tıp, Oksijen terapisi, ‪#‎Ozon‬ terapisi , Detoksifikasyon terapisi, Aromaterapi , Şelasyon terapisi, Homeopati, Kiropraktik , Osteopati ,‪#‎Diyet‬ takviyesi , ‪#‎Elektromanyetik‬ alanlar, ‪#‎Masaj‬ , ‪#‎Reiki‬, Terapötik ‪#‎Dokunuş‬, Johrei , Manyetik Terapi , ‪#‎Ses‬ Enerjisi Terapisi, Işık Terapisi , ‪#‎Aleksandr‬Tekniği , Refleksoloji , Feldenkrais Metodu, Craniosakral Terapi , ‪#‎Rolfing‬ gibi çağdaş alternatif tıp yöntemleri de günümüzde uygulanmaktadır.
Hastalıkların, tedavi edici değere sahip taze ve kurutulmuş bitki kısımları ( drog ) ya da bunlardan elde edilen ekstraksiyon ürünleri kullanılarak üretilen çay, damla, draje, kapsül, şurup, tablet ile tedavi edilmesi durumuna şifalı bitkilerle tedavi denir.
...
Kanser hastaları
Kemoterapi veya radyoterapiye bağlı gelişen ishaliniz var ise, birkaç günlük karanfil uygulaması size yardımcı olabilir...
Uyarı:
İshal şikayetlerinde karanfil, çay olarak içilmemelidir.
.... Birkaç yudum oda sıcaklığındaki su ile alınmalıdır ...
Trombozit (platelet) düşüklüğü sorunu yaşayan hastaların karanfil uygulamamaları gerekir.
Özellikle bazı ilaçlar, yan tesir olarak trombozit düşüklüğüne neden olabilmektedir. Bu türden ilaçları kullanan hastaların karanfilden uzak durmaları gerekir.
Kullanacağınız karanfillerin raf ömrünün bir yıldan daha fazla olmamasına özen gösteriniz.
Bir yıldan fazla beklemiş karanfilleri kullanmayınız.
Kuru karanfili iki parmağınızın arasında ezmeye çalışınız, eğer kolayca kırılıp ufalanıyor ise, kullanmayınız. Raf ömrünü çoktan doldurmuş demektir.
......
Sonuç: bizim çalışmalarımız ve önerilerimiz sizlerin hasta olmadan nasıl YAŞALAbileceğini öğretmektir. Hastalık tedavi etmek tabiplerin işidir. Diyoruz ki;‪#‎SağlıklıDüşünBeslenYaşaHelalTüket‬ . İhtiyacınız olan besin destekleri ve ürünler: www.marankialisveris.com dadır. Sipariş verebilirsiniz. Ayrıca 0212 533 01 33 numaralı telefonumuzu arayarak bilgilenebilirsiniz, sipariş verebilirsiniz.
‪#‎Sağlıklı‬ ve ‪#‎Şifalı‬ Ömürler dileriz. ‪#‎Dua‬ ile."

(Bu tür hastalıklar için topkapı merkez şubemizde hizmet veren doktorlarımızdan randevu ile danışmanlık hizmeti alabilirsiniz.)

(0212 533 01 33'ü arayabilirsiniz.)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder