26 Ocak 2015 Pazartesi

Enerji temizliği!..

"Enerji Temizliği, Ev, İşyeri, İnsan ve Mekan Enerjisi Temizliğinde Kullanılacak Bitki: Adaçayı'dır...
Başka Bitkileride Kullanabilirsiniz Ama Adaçayını Bilhassa Öneriyoruz.
Bitkilerinde bir enerji yönleri mevcuttur, her bitki psişik bir enerji alanına sahiptir ve bu enerji alanından çıkan frekanslar başka enerjiler üzerinde tesir etkisi içindedir.. Olumlu yani pozitif bitkilerden ilki: adaçayıdır.
. İşte bu frekans yönleri itibari ile adaçayının özelliği ise tüm negatif etkileri yakıldığı alandan uzaklaştırmaktır..
Kısacası adaçayı negatif enerjilerden arınmak ve arındırmak üzerine çok faydalıdır..
Peki bunu nasıl yapacağız;
Adaçayı tütsüsünü hazırlamak ve kullanmak
Adaçayı Tütsüsü ve negatif enerjilerden korunma tekniklerinde anlatıldığı gibi üzerlik tohumu da kişileri veya mekanları negatif enerjilerden arındıran bir psişik etkiye sahiptir.
. Ancak adaçayı ile arasındaki fark, üzerlik tohumunun daha sert enerjilerle mücadele edebilme gücüdür.. Bu sert enerjiler, metafizik varlıkların yaydığı frekanslardan, büyülere kadar birçok içerik altında toplanabilinir.
Kuru halde adaçayı, dalları, dikenleri, çöpleri vs ile tüm olarak rulo haline getirilir ve eski bir kap içerisinde yakılır.
Dumanı tütmeye başlayınca evin en dip odalarından başlayarak dış kapıya doğru heryer tütsülenir. Bu esnada felak ve nas süreleride okunursa çok daha iyi olur..
En çok nereler tütsülenmeli?
Yatak odası, salon, kiler ve mutfak özellikle tütsülenen bölgeler olmalı. Gardrop arkaları, dolap altları, koltuk ve yatak altları, duvar dip ve köşeleri, eğer var ise yüklük dediğimiz yorgan yastık koyulan büyük dolapların içleri bolca tütsülenmelidir. Tütsüleme saatleri özellikle sabaha karşı zamanlar seçilirse yine etkisi daha kuvvetli olacaktır..
Kaç günde bir tekrar edilmeli?
Adaçayı ile arındırma çalışması ayda 1 kez uygulanmalıdır ancak ihtiyaç hissettiğiniz zamanlarda kullanılmasında bir sakınca söz konusu değildir.."
...
Adaçayı ve Yağını: http://marankialisveris.com/index.php…
Veya: 0212.533.01.33 numaralı telefondan sipariş verebilirsiniz. Kapınıza kadar teslim edilir. ..
Haberin Tamamı İçin: www.gidateroru.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder