1 Ağustos 2015 Cumartesi

RUHSAL GELİŞMENİN DOKUZ NİTELİĞİ...

RUHSAL GELİŞMENİN DOKUZ NİTELİĞİ

ruhsal gelişmenin niteliği
İnsan Tanrının bir parçasıdır, yaşamınız insanın sınavı değil enerjinin sınavıdır. Bu evrenin kendi başına yapamayacağı bir enerji sınavıdır. Sizler Tanrının parçaları olarak sevgiye eğilimli olduğunuzdan bu sınava gönüllü olarak katıldınız. Burada ruhsal olarak imal edilmiş bir realitede bir enerji perdesiyle perdelenmiş olarak yaşıyorsunuz.
Dünya evrende özgün bir yerdir, biz ona merkez diyoruz. Merkezdir, çünkü burada özgür iradenizle yaptığınız şey evrenin başka bölümlerini aydınlatacak, orada ışıkla karanlık arasında bir denge yaratacaktır. Bunu perdenin öbür tarafına geçinceye kadar idrak edemeyeceksiniz.
Şimdi ruhsal gelişimin dokuz niteliğinden söz edeceğiz.
*Birinci nitelik ruhsal gelişimin nasıl başladığıyla ilgilidir. Neden diye soran bir insan ruhsal bir arayışı başlatır. Bu ve benzeri sorular yüksek benliğin bir bölümüne uyanıştır. Tanrısal olanı arayan her insan, ona ne isim verirse versin uyanan bir insandır. Başlangıç budur, bu iş daha fazlasının olup olmadığını merak etmekle başlar.
*İkinci nitelik ruhsal gelişimin kalıcı olup olmadığıyla ilgilidir. İnsan bilincinde şöyle bir gerçek vardır, siz daha az farkında olduğunuz bir hale, daha düşük bir farkındalığa asla dönemezsiniz. Başka bir deyişle, insanın bildiği bir şeyi bilmez olması mümkün değildir. Bir şeyin bilincine vardığınızda o ebediyen bilincinizde kalır, bastırmaya çalışsanız da bilincinizde yer eder. Görmüş, hissetmiş ve öğrenmiş olduğunuz her şey oradadır, artık onu bilemez hale gelemezsiniz, bu olanaksızdır.
Bu dünyaya daha az farkında olarak dönemezsiniz, dolayısıyla elde ettiğiniz ruhsal gelişme kalıcıdır.
*Üçüncü nitelik ruhen geliştiğinizi nasıl anlayacağınızdır. Geçmişte başınıza gelmiş belli şeyleri, oluşmasına yardım ettiğiniz durumları düşündüğünüzde neler hissediyorsunuz? Bunlar kalbinizin daha hızlı atmasını mı sağlıyor, yoksa sizi öfkelendiriyor mu? Hayatınızda dram yaratmaya devam ediyor musunuz? Korkunun sizi yönetmesine izin veriyor musunuz? Endişe konusunda ne yapıyorsunuz? Eğer bunları aşmışsanız, eğer bu konularda olumlu davranıyorsanız ruhen gelişmiş sayılırsınız.
*Dördüncü nitelik zorluklarla ilgilidir. Birçok kişi ruhen gelişmek için ıstırap çekmesi gerektiğine inanır. Geçmiş yaşamlarınızda hepiniz ıstırap çekmişsinizdir, ama artık onları tekrar yaşamanıza gerek yok. Ruhsal olarak gelişmek isteyen insanların ille de mutsuz bir hayat sürmesini dikte eden bir yasa da yok. Tüm sınavlar olumsuz meydan okuma şeklinde değildir. Spiritüel insanlar genelde çok ciddidir,
Tanrı konusunda ciddi ve ağırbaşlı olmak isterler. Eğer siz de böyleyseniz neşe ve mutluluk sınavını geçemediniz demektir, tüm sınavlar sandığınız gibi değildir. Huzur sınavından ne haber? Kaç kere yaşamınızdaki dramı huzurlu bir çözüme kavuşturma fırsatıyla karşılaştınız da onun yerine dramın içine yuvarlandınız? Ruhen gelişmek için ille de ıstırap çekmek gerekmez sevgili varlıklar.
*Beşinci nitelik ruhsal gelişimin nasıl işlediğiyle ilgilidir. Bu süreç basamaklar halinde gelişir, düz ve sürekli bir yolculuk değildir. Bir çalışma ve gelişme dönemi, sonra bir dinlenme dönemi, yani gelişimin durduğu bir dönem vardır. Bu dengeyle ilgilidir, ama denge nadiren gözetilmiştir.
Birçoğunuz sürekli gelişim içindesiniz, ama artık ruhen dinlenmenin de keyfini çıkarmalısınız.
*Altıncı nitelik aşırı hızlı gelişmeyle ilgilidir. Aşırı hızlı gelişebilir misiniz? Bazen size bir sonraki düzeye çıkmaya hazır mısın diye sorulur, hemen evet dersiniz. Sonra baş ağrıları ve uykusuz geceler başlar. Birden şikayet etmeye başlarsınız, oysa biz ricanızı yerine getirmişizdir. Bu durumda ruhsal gelişiminizin yavaşlatılmasını istemeniz gerekir. İnsanın ruhsal gelişim sürecinde fiziksel açıdan rahatsız olması için bir neden yoktur.
*Yedinci nitelik ruhsal gelişmenin zorluğuyla ilgilidir. Sürekli bu iş neden bu kadar zor diye şikayette bulunanlar var, çünkü o gelişme sizden saklanır sevgili varlıklar, yaptığınız tüm çalışma sizden saklanır. Çevrenizdeki insanların yaşamlarını nasıl etkilediğinizi nadiren görebilirsiniz. Bu sevginizin nasıl parladığı, bilgeliğinizin nasıl işlediğiyle ilgili bir şeydir. Bazen davranışlarınız yanınızdaki kişinin kendine ben kimim diye sormasına neden olur. Belki onu bir daha hiç görmeyeceksiniz, ama Tanrısal düzeyde çok derin bir enerji alışverişi olmuş ve bundan haberiniz bile olmamıştır. Her birinizin içinde insanları etkileyen muhteşem tohumlar vardır, ancak o sizden öylesine saklanır ki farkında bile olmayabilirsiniz.
*Sekizinci nitelik ruhsal gelişim nitelikleriyle ilgilidir. İki’den üç enerjisine geçiş, üçüncü dil, insanın boyutlar arasılığı ve DNA’nızdaki değişiklikler bunlardan bazılarıdır. Sizler Yeni Kudüs’ün potansiyeline girdiniz, ama bedeninizin hücresel yapısını değiştirebilecek güçte olduğunuzu anlayana kadar onu elde edemeyeceksiniz. Eğer yeni enerjiye geçmeyi seçmemiş olsaydınız sözünü ettiğimiz imkanlar size asla sunulmayacaktı.
*Dokuzuncu nitelik ruhsal gelişmenin sonuçlarıyla ilgilidir. Yeni enerji artık bu gezegendedir, bırakın artık şifa başlasın, bırakın biyolojiniz değişime ayak uydursun. Sizler simyaya ve sihre sahipsiniz.
Önünüzdeki yıllarda görmeyi asla ummadığınız şeyler göreceksiniz. Bu gerçekten de yeni bir dünya olacaktır. Ruhsal gelişim sürecinde geçmişe bakıp geleceğin çözümlerini yaratma yeteneğine sahip olacaksınız. Birçok kişi arasında sürüp giden kadim bir karma mevcuttur, ama insanlık gerçek kılıcını kayadan çekip çıkardığı için bu karmaların tezahür etmesi artık gerekmez. Sizler savaşın realitesini bile değiştirdiniz, ama çevrenizdeki bunca enerjiye rağmen hala birbirinizi tanımıyorsunuz.
KRYON
____________________________________________________________________________
Sonsuz Şifa Bireysel Seansları her derde çare buluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder