2 Kasım 2014 Pazar

Fatih Sultan Mehmet Han Macunu,

"Osmanlı döneminden günümüze kadar ulaşan, son derece kıymetli ve faydalı bir macun olan Fatih Sultan Mehmet Han Macunu, devrin kitaplarına göre pek çok derde deva şeklinde yazılmaktadır!
2 Kasım 2014 Pazar 17:56:41

Bir kimse erlikten kalmışsa, ya da bir kadın doğuramazsa, onun bedeninde her ne türlü illetler var ise, 40 gün sabah akşam bu macunu düzenli olarak tüketirse, derdine deva bulur. 5-20 yaşındaki kişi gibi dinç ve sağlıklı olur.
Bu macunu kadınlar yerse, 15 yaşındaki kız gibi olur, adetleri düzene girer. Vücudunda çocuk  doğurmaya engel ne kadar hastalık var ise hepsini def eder. Ömründe evlâdı olmayan kimselerin, Allâh`ın izniyle evlâdı olur.
Bu macun, erkeklik organında, hayada ve urukde olan tüm rahatsızlıkları eritir, temizler. Eğer bir kimse tecrübe etmek isterse, bir gece altı dirhem bu macundan yesin. Sabah işediğinde idrarından neler çıktığını görsün.
Hemen bir gecede, faydası olduğu bilinen bir gerçektir. Gece yatmadan önce yenilirse, migrene, ağız kokusuna, nezleye, öksürüğe, nefes darlığına ve göğüs ağrısına iyi gelir. Saçı sakalı dökülenlere, eli ayağı tutulanlara idrar yolundan kan ve irin gelenlere, yediği yemeği hazmedemeyenlere, erkelerde sertleşme sorununa ve iktidarsızlığa birebirdir. Yazılmaktadır...
...
Önemli Not: Doktorunuza danışmadan tüketmeyiniz...
....
Fatih Sultan Mehmet  Han Macunu Tarifi İçin Gerekli Malzemeler ;
*7 gr Karanfil,
*7 gr Kebabe,
*7 gr Karabiber,
*4 gr Tarçın,
*7 gr Kereviz tohumu,
*7 gr Anason tohumu,
*7 gr Pire otu tohumu,
*7 gr Isırgan  tohumu,
*7 gr  Havuç tohumu,
*7 gr Şalgam tohumu,
*7 gr Turup  tohumu,
*7 gr Mastaki,
*7 gr Sinameki,
*7 gr Ak günlük,
*7 gr Üzerlik tohumu,
*7 gr Acı badem yağı(1,5 çay kaşığı),
*15 gr Çörek otu,
*500 gr hakiki Bal,
*1,5 Çorba kaşığı Misk,
Fatih Sultan Mehmet Han Macunu Yapılışı
Bütün malzemeleri bir kabın içerisinde un haline gelinceye kadar ezin. Daha sona içersine balı ilave ederk iyice karıştırın. Hazırlamış olduğunuz macunu bir kavanozun içerisine koyup, ağzı kapalı olarak bir gün dinlendirin. Sabah ve akşam 1 er kaşık olmak üzere, günde 2 defa tüketin.
...
Tüm malzemelere: www.marankialisveris.com adresinden ulaşabilirsiniz... Bilgi için: 0212 533 01 33 numaralı telefonu arayınız. (Mesai saatleri içinde arayabilirsiniz)"

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder